5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; karşı nüshası 4’ü geçmeyen ve celse amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde baz olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha yufka malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçün olmadığı karınin sac lafınlığı 1.0 mm veya henüz ayrıntılı kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını öbür ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara seçmek mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik anında kapının çabucak açılması ciğerin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Bapsı, acil durumlarda yapıdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdem evladı hayatını mahiyet düz, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Külüstür strüktürlarda yapı dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (okul, tuzakışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında ilgi edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işlevinin yitirilmemesi kucakin hem de merdivenin sadece amacı karınin kullanılabilmesi için bu unsura dikkat edilmelidir.

Emektar bünyelarda ve yangın merdiveni düzlükı sıkıntılı olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına imkân vermektedir. 

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 grup yegâne kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması vahim nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Horda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite tesislar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Özellikle yeni imar kanunuyla bile sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Kanatlar zarfında muvafık yerlerde aksesuar ve Yangın Çıkış Kapısı hidrolik kapatıcı montajı midein hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page